MAGYAR RENDŐRMÚZEUM BARÁTI KÖRE KULTURÁLIS EGYESÜLET HONLAPJA

„Jelenünk és a jövőnk a múltra épül!”

 

 

Öltönyben is jól buliztunk

18. alkalommal báloztak a rendőrök

Őszi hangulatú díszek, szalagok és virágok várták a Rendőrök Nemzetközi Szervezetének (IPA) hevesi báljára érkező vendégeket az immár hagyományos októberi  Jótékonysági bálon. A jeles esemény immár tizennyolcadik éve teremt alkalmat a megye rendőreinek találkozójára, illetve arra, hogy a civil társadalom megismerhesse a rendőri vezetőket, együtt tölthessen egy kellemes estet a rend őreivel.

Erről szólt Csáki Zsigmond Heves város polgármestere is, amikor a város vezetése nevében kívánt jó szórakozást a résztvevőknek, és a társadalmi együttműködést hangsúlyozta dr. Francsics Ottó az IPA Heves Megyei Szervezetének elnöke is báli megnyitójában.

Lassú Imre népi iparművész kiállításának megnyitója után  a Faatimah Keleti Mozdulatstúdió hastánc bemutatóját láthatták a résztvevők, majd ifj. Gottschalk Róbert retrodisco bemutatója mozdította meg a táncos lábakat.

A Jászapáti Színjátszókör Operett és Musikal slágerturmixa után „Bunyós Pityu” zenés műsora szórakoztatta a bálozókat, akik hajnali négyig haza sem akartak menni

A rendezvény amellett, hogy lehetőséget biztosított a rendőrök egymás közötti találkozójára, bevételéből rendészettörténeti vándorkiállítások költségéhez is hozzájárult.

 

 

Képek a rendezvényről:
 

 

Vándorkiállítások aktuális helyszinei:

Kisebb -  2019.02.17- től Miskolc-i Rendészeti Szakközépiskola

Nagyobb – Miskolc-i Rendészeti Szakközépiskolában

Tervezett rendezvényeink 2020.

2020. évi terveink

  • A Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban elhelyezett a nagyobbik rendvédelmi kiállítás -, karbantartása és megfelelő igény esetén máshol való bemutatása.
  • HTBKOSZ segítségével létrehozott 1848-as emlékhelynek további karbantartása és az ott tartott ünnepségeken való részvétel is fontos számunkra.
  • Egyesületünk legfontosabb eseménye a közgyűlés, melyet 2020. április 14-én tartunk.

   

  • 2020. július 6-12 között,7nap /6 éjszaka/ utazást szervezünk Dél Lengyelországba, szintén az IPA Heves Megyei Szervezettel közösen.
  • 2020. július 26.-án a XIII. lecsófőző versenyt szervezzük az Erdőtelek, Pintér    Tanyán.
  • Ebben az évben is támogatjuk az IPA Heves Megyei Szervezete által 2020. augusztus 01- én, Tiszanánán megrendezésre kerülő kerékpár teljesítménytúrát.
  • 2020. október 03.-én szintén az IPA Heves Megyei Szervezettel és az RKSZ-szel (Rendészeti Kiképzők Szövetsége) közösen bált szervezünk. /XXX./
  • Szervezeti élet keretén belül minden negyedév keretében elnökségi ülést tartunk.

   

Elérhetőségeink:

Levélcím: 3360 Heves, Szerelem Alfréd út 25.

Dr. Francsics Ottó elnök mobil:+36 20 9390291 E-MAIL:

fran.otto@t-online.hu

franotto@t-online.hu