MAGYAR RENDŐRMÚZEUM BARÁTI KÖRE KULTURÁLIS EGYESÜLET HONLAPJA

„Jelenünk és a jövőnk a múltra épül!”

 

Az ünnepélyes megnyitó 2008 április 26-án 12,15 h.-kor lett megtartva.

 

Lénártné Bene Anikó polgármesterasszony köszöntötte a vendégeket majd Dr. Juhász István r. ezredes a Heves megyei Rendőrfőkapitány nyitotta meg a kiállítást.

 

Tárlatvezetést tartott Dr. Gulyás István ny. r. alezr. t. igazgató és Dr. Francsics Ottó ny. r. ezds. a Baráti Kör Elnöke.

 

Relikviákat adott át a vándorkiállítás részére Dr. Juhász István, Tüzekker Béla ny. r. alezr.,Dr.Boda József r. ezds, Hüvösi Béla és Sándor László ny. r. ftrm. A legértékesebb ajándékot -német barátja segítségével - Sándor László hozta,amely hat komplett NDK-s egyenruhából áll.

 

A kiállítás időtartama április 26-tól május végéig van tervezve.

A kiállítás a jelenlévőknek nagyon tetszett és a jelen lévő rózsaszentmártoni polgármester asszony kérte,hogy 2008 augusztus 20-tól szeptember 20-ig náluk legyen a vándorkiállítás.

 

 ABASÁRI KIÁLLÍTÁS MEGNYITÓJÁNAK KÉPEI


Vándorkiállítások aktuális helyszinei:

Kisebb -  2019.02.17- től Miskolc-i Rendészeti Szakközépiskola

Nagyobb – Miskolc-i Rendészeti Szakközépiskolában

Tervezett rendezvényeink 2020.

2020. évi terveink

  • A Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban elhelyezett a nagyobbik rendvédelmi kiállítás -, karbantartása és megfelelő igény esetén máshol való bemutatása.
  • HTBKOSZ segítségével létrehozott 1848-as emlékhelynek további karbantartása és az ott tartott ünnepségeken való részvétel is fontos számunkra.
  • Egyesületünk legfontosabb eseménye a közgyűlés, melyet 2020. április 14-én tartunk.

   

  • 2020. július 6-12 között,7nap /6 éjszaka/ utazást szervezünk Dél Lengyelországba, szintén az IPA Heves Megyei Szervezettel közösen.
  • 2020. július 26.-án a XIII. lecsófőző versenyt szervezzük az Erdőtelek, Pintér    Tanyán.
  • Ebben az évben is támogatjuk az IPA Heves Megyei Szervezete által 2020. augusztus 01- én, Tiszanánán megrendezésre kerülő kerékpár teljesítménytúrát.
  • 2020. október 03.-én szintén az IPA Heves Megyei Szervezettel és az RKSZ-szel (Rendészeti Kiképzők Szövetsége) közösen bált szervezünk. /XXX./
  • Szervezeti élet keretén belül minden negyedév keretében elnökségi ülést tartunk.

   

Elérhetőségeink:

Levélcím: 3360 Heves, Szerelem Alfréd út 25.

Dr. Francsics Ottó elnök mobil:+36 20 9390291 E-MAIL:

fran.otto@t-online.hu

franotto@t-online.hu