MAGYAR RENDŐRMÚZEUM BARÁTI KÖRE KULTURÁLIS EGYESÜLET HONLAPJA

„Jelenünk és a jövőnk a múltra épül!”

Székhely: 3360 Heves, Szerelem Alfréd út 25

Egyesületünk számlaszáma: K&H Bank Nyrt.

10402111 – 50485351 – 51541003

Adószám: 18578135-1-10

Kerékpáros körverseny Kiskörén

 

 

Kilencedik alkalommal augusztus 6-7-én rendezte meg az IPA Hevesi Szervezete immár hagyományos kerékpáros körversenyét a Tisza-tó melletti Kiskörén. Az első napon az országúti 20 kilométeres kategóriában 44 versenyző kerekezett, ezt követően a gyerekek hat kilométeres távon versenyeztek. A második napon a 10 kilométeres „nehéz” kategóriában 35 versenyző küzdött egymással.

A nyílt összetett női győztes Pintér Sándorné (vám- és pénzügyőrség) lett, a nyílt összetett férfi kategóriában Gelle László (Komáromi Tűzoltóság) bizonyult a legjobbnak, míg a vezetői összetett versenyben a 40 év felettiek összecsapását Rausz Pálné (Miskolci Rendőrkapitányság) nyerte.

A 40 év feletti férfiak közül a vezetői összetett versenyben a dobogó legfelső fokára Búzás István (Komáromi Tűzoltóság) állhatott fel. A leánygyermekek között Simon Gréta volt a legjobb, a fiúknál pedig ifj. Németh Tamás.

 

Különdíjban részesült a legidősebb versenyző, Uzsoki János nyugállományú alezredes (76), a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság egykori főtisztje, aki összesítésben negyedik helyezést ért el. Monostoriné Vass Anikó őrnagy (pest MRFK) összetettben második -, Déri-Bogdán Zoltán hadnagy (XVI. Kerületi Rendőrkapitányság), a tavalyi győztes, most 10 kilométeren a második -, Francsics Ottó alezredes (Hevesi RK.) összetettben a harmadik lett, dr. Dobozi József dandártábornok (REBISZ) pedig az összesített vezetői ötödik helyén végzett.

Különdíjat kapott Tarr István nyugalmazott alezredes, a korábbi versenyek főrendezője, és a jelen verseny főrendezője Simon István alezredes. A díjakat Szén József, Kisköre polgármestere adta át. A verseny lebonyolításában a szervezőknek 16 polgárőr és több helyi rendőr segített.

                         Mádli Elek

 

 
     
 
     
 
     
 
     
 

Vándorkiállítások aktuális helyszinei:

Kisebb -  2019.02.17- től Miskolc-i Rendészeti Szakközépiskola

Nagyobb – Miskolc-i Rendészeti Szakközépiskolában

Tervezett rendezvényeink 2020.

2020. évi terveink

  • A Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban elhelyezett a nagyobbik rendvédelmi kiállítás -, karbantartása és megfelelő igény esetén máshol való bemutatása.
  • HTBKOSZ segítségével létrehozott 1848-as emlékhelynek további karbantartása és az ott tartott ünnepségeken való részvétel is fontos számunkra.
  • Egyesületünk legfontosabb eseménye a közgyűlés, melyet 2020. április 14-én tartunk.

   

  • 2020. július 6-12 között,7nap /6 éjszaka/ utazást szervezünk Dél Lengyelországba, szintén az IPA Heves Megyei Szervezettel közösen.
  • 2020. július 26.-án a XIII. lecsófőző versenyt szervezzük az Erdőtelek, Pintér    Tanyán.
  • Ebben az évben is támogatjuk az IPA Heves Megyei Szervezete által 2020. augusztus 01- én, Tiszanánán megrendezésre kerülő kerékpár teljesítménytúrát.
  • 2020. október 03.-én szintén az IPA Heves Megyei Szervezettel és az RKSZ-szel (Rendészeti Kiképzők Szövetsége) közösen bált szervezünk. /XXX./
  • Szervezeti élet keretén belül minden negyedév keretében elnökségi ülést tartunk.

   

Elérhetőségeink:

Levélcím: 3360 Heves, Szerelem Alfréd út 25.

Dr. Francsics Ottó elnök mobil:+36 20 9390291 E-MAIL:

fran.otto@t-online.hu

franotto@t-online.hu